Står du og mangler en gerotormotor?

Hos Thomsen Hydraulics ApS kan vi sikre på, at vi har, eller kan finde lige præcis den gerotormotor du skal bruge. 

Vi har over 25 års erfaring med import og eksport af hydrauliske komponenter, hydraulisk udstyr og udstyr til olie- og fedthåndtering i hele Danmark.

Kontakt os og hør mere

Hvad er en gerotormotor?

Gerotormotorer er ikke nogen ny opfindelse og har eksisteret i over 60 år. Denne type motor bruger hvad man kalder kredsløbsprincippet.

Dette giver motorerne deres effektive arbejdskraft og kompakte størrelse. En gerotormotor har seks tænder og fem lapper. I pladsen mellem disse er der trykkamre.

Pumpevæske føres ind i disse lommer og skaber et højtryk i et kammer og lavtryk i det andet. Dette skaber en ubalance, hvilket resulterer i af motoren begynder at rotere i et kredsløb.

På grund af deres enkle design og kompakte størrelse kan de bruges i både mobile og industrielle applikationer.

Men de er ideelle til mobile applikationer – især landbrug, materialehåndtering og konstruktion – på grund af deres utrolige effekttæthed.

Køb din gerotormotor hos et kvalitetsbevidst handelsfirma

Hos Thomsen Hydraulics ApS har vi sans for detaljen, og ved derfor, hvad der er vigtigt at holde øje med, når man skal anskaffe sig en gerotormotor.

Man kan dele det op i fem dele:

  • Ydeevne
  • Kvalitet
  • Pålidelighed 
  • Support
  • Pris

Med vores mange år erfaring indgår disse fem dele altid når vi skal rådgive vores kunder i led med køb af en gerotormotor. 

Fælles for alle vores produkter er, at kvaliteten altid vil være i top. Med vores mange års erfaring har vi sans for detaljen.

Vores mål er altid at levere produkter af høj kvalitet og løsninger, som skaber værdi for kunden. Din tilfredshed er vores tilfredshed.

Vi tilbyder også produkter som stempelpumpe og stempelmotor - Ring allerede i dag!

Kontakt os og hør mere om vores gerotormotor

Hvad end du ønsker at købe en gerotormotor, har spørgsmål eller brug for vejledning, så er du meget velkommen til at kontakte os. 

Du kan ringe til os på 60 12 46 57 eller sende en mail til ole@thomsenhydraulics.com.

Alternativt er du også meget velkommen til at benytte vores kontaktformular. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.