Spar tid og penge med en orbitmotor?

Hos Thomsen Hydraulics ApS har vi mange års erfaring med import og eksport af hydrauliske komponenter, hydraulisk udstyr og udstyr til olie- og fedthåndtering i hele Danmark. Vi garanterer derfor, at vi kan finde lige præcis den orbitmotor du står og mangler

Kontakt os og hør mere

Hvad er en orbitmotor?

En orbitmotor er en lille motor, der omdanner energi til mekanisk energi. Dette sker f.eks. ved at sætte flow og tryk sammen med hastighed og moment.

Jo højere flow og tryk der køres med, desto højere vil hastigheden og drejningsmomentet blive.

Denne type motor er kendetegnet ved, at det er en langsomt løbende motor, der bruges til lave hastigheder og har et stort vridmoment.

Selve hastigheden kan være op til 400-500 omdrejninger i minuttet og helt ned til minimumsomdrejninger på 10 og 20 omdrejninger i minuttet.

Hvor kan en orbitmotor bruges?

Det findes forskellige anvendelsesmetoder for en orbitmotor, men den bruges typisk sammen med et andet gear. Dette kan f.eks. være sammen med et tandhjulsgear, hvor orbitmotoren kommer til at køre med høje omdrejninger, hvor tandhjulsgearet reducerer høje omdrejninger, som dannes, til lave omdrejninger

Den effektive motor kan blandt andet bruges til:

  • Lastbiler
  • Entreprenørmaskiner
  • Landbrugsmaskiner
  • og mange andre steder hvor hydrauliksystemer finder anvendelse.

Skal du i stedet behov for en motor, som kan løbe hurtigere end en orbitmotor, så anbefaler vi en stempelmotor, hvilket vi også fører.

Køb din orbitmotor hos et kvalitetsbevidst handelsfirma

Hos Thomsen Hydraulics ApS går vi aldrig på kompromis med de produkter vi fører. Vi sørger altid for, at vores kunder får produkter af høj kvalitet, og til den helt rigtige pris. Vi sælger til servicevirksomheder, produktionsvirksomheder, grossister og lignende.

Thomsen Hydraulics ApS kan fremstille specielle cylindre og rådgive om specielle hydraulikløsninger, i samarbejde med vores netværk af de dygtigste teknikere fra Tyskland, Italien, Frankrig og Danmark.

Vi tilbyder også produkter som stempelpumpe og stempelmotor - Ring allerede i dag!

Kontakt os og hør mere om vores orbitmotorer

Hvad end du ønsker at købe en orbitmotor, har spørgsmål eller brug for vejledning, så er du meget velkommen til at kontakte os. 

Du kan ringe til os på 60 12 46 57 eller sende en mail til ole@thomsenhydraulics.com.

Alternativt er du også meget velkommen til at benytte vores kontaktformular. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.