Thomsen Hydraulics ApS er et handels- og konsulentfirma, som sælger til servicevirksomheder, produktionsvirksomheder, grossister og lignende.
Vores produkter finder anvendelse i lastbiler, entreprenørmaskiner, landbrugsmaskiner og mange andre steder, hvor hydrauliksystemer finder anvendelse.

Vi har et af de bredeste produktprogrammer i Europa: hydraulikkomponenter som ventiler, motorer, pumper, cylindre, slanger, fittings, slangepressere og udstyr til olie- og fedthåndtering.
Vores leverandører er også OEM-leverandører til de største fabrikker i Europa og USA.

Thomsen Hydraulics ApS kan fremstille specielle cylindre og rådgive om specielle hydraulikløsninger i samarbejde med vores netværk af de dygtigste teknikere fra Tyskland, Italien, Frankrig og Danmark.

Ole Thomsen


Thomsen Hydraulics ApS har base i Brønderslev og er ejet af Ole Thomsen, som har arbejdet med maskindele siden 1968, og har købt og solgt hydraulikkomponenter siden 1995.
Med årene har han opbygget et unikt netværk af kontakter i branchen verden over, og har tilegnet sig en stor erfaring og et stort kendskab til branchen og de forskellige leverandører.

Kontakt Ole for mere information om de mange produkter og ydelser. Han er klar til at hjælpe dig — og det er altid med et smil!

Vi står bag Omukisa Foundation

Thomsen Hydraulics ApS står bag ugandiske Omukisa Foundation, som støtter udsatte unge, der vokser op i fattigdom. Vi arbejder for at give unge en uddannelse og en chance for en bedre fremtid. Med hjælp fra donorstøtte og lokalsamfundet bygger Omikisa Foundation hus til fattige og trængende familier i hele Afrika.

Besøg Omukisa Foundation her