Spar tid og penge med en slangepresse

Er du træt af at måtte lave driftsstop, når der går hul på en af slangerne til maskineriet, og har du brug for en slangepresse?

Hos Thomsen Hydraulics ApS kan vi garantere, at vi enten har eller kan finde lige præcis den stempelmotor, du skal bruge.

Vi har over 25 års erfaring med import og eksport af hydrauliske komponenter, hydraulisk udstyr og udstyr til olie- og fedthåndtering i hele Danmark.

Kontakt os og hør mere

Undgå driftsstop med en slangepresse

En utæt eller sprængt slange kommer aldrig på belejligt tidspunkt og er for det meste ikke noget, man er forberedt på.

Når det sker, så opstår der driftsstop, hvilket betyder tabt arbejdstid og fortjeneste i det processen står stille.

Hydraulik er et særligt risikoområde, da det er dybt afhængigt af, at de forskellige komponenter der indgår, kan køre gnidningsfrit.

Eksempelvis har hydraulikslanger ofte en tendens til at sprænge eller blive utætte grundet høje tryk og pulsationer de bliver udsat for på en daglig basis. 

For at undgå længerevarende driftsstop og de økonomiske følgevirkninger er det derfor vigtigt, at ens reparationsudstyr i orden.

Med en slangepresse ved hånden, så kan man hurtigt kan få repareret eller udskiftet den defekte slange og hermed hurtigt komme i gang med arbejdet igen uden af skulle bestille en ny.

Vi tilbyder også produkter som stempelpumpe og stempelmotor - Ring allerede i dag!

Hos os får du kun slangepressere af høj kvalitet

Fælles for alle vores produkter er, at kvaliteten altid vil være i top og der gælder selvfølgelig også vores slangepressere.

Med vores mange års erfaring har vi sans for detaljen. Vores mål er altid at levere produkter af høj kvalitet og løsninger, som skaber værdi for kunden.

Din tilfredshed er vores tilfredshed.

Kontakt os og hør mere om vores slangepressere

Hvad end du ønsker at købe en slangepresse, har spørgsmål eller brug for vejledning, så er du meget velkommen til at kontakte os. 

Du kan ringe til os på 60 12 46 57 eller sende en mail til ole@thomsenhydraulics.com.

Alternativt er du også meget velkommen til at benytte vores kontaktformular. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.