Står du og mangler en stempelpumpe?

Hos Thomsen Hydraulics ApS har vi mange års erfaring med import og eksport af hydrauliske komponenter, hydraulisk udstyr og udstyr til olie- og fedthåndtering i hele Danmark. Vi garanterer derfor, at vi kan finde lige præcis den stempelpumpe du står og mangler. 

Kontakt os og hør mere

Hvad er en stempelpumpe?

En stempelpumpe anvendes ofte, når et højt udgangstryk ønskes. Stempelpumpens anvendelse ligger specielt også til dosering eller flytning af medier af høj viskositet eller med høj vægtfylde.

En stempelpumpe er typisk tilkoblet et hydraulisk drev, hvor en roterende bevægelse fra motorakslen overfører sin kraft til stemplerne i en lineær retning.

Dette kaldes en radial stempelpumpe, og findes i mange forskellige størrelser.

Hos os får du kun stempelpumper af høj kvalitet

Fælles for alle vores produkter er, at kvaliteten altid vil være i top. Med vores mange års erfaring har vi sans for detaljen.

Vores mål er altid at levere produkter af høj kvalitet og løsninger, som skaber værdi for kunden. Din tilfredshed er vores tilfredshed.

Hos Thomsen Hydraulics ApS går vi aldrig på kompromis med de produkter, vi fører. Vi sørger altid for, at vores kunder får produkter af høj kvalitet og til den helt rigtige pris.

Vi er specialiserede i at betjene en bred vifte af virksomheder, herunder servicevirksomheder, produktionsvirksomheder, grossister og lignende erhverv. Vores omfattende sortiment af professionelle løsninger er skræddersyet til at imødekomme ethvert behov, uanset om virksomheden er stor eller lille.

Vi forstår, at hver virksomhed er unik og har forskellige krav og udfordringer. Derfor er vores mål at tilbyde skræddersyede løsninger, der matcher specifikke behov og sikrer optimal funktionalitet og effektivitet

Thomsen Hydraulics ApS kan fremstille specielle cylindre og rådgive om specielle hydraulikløsninger i samarbejde med vores netværk af de dygtigste teknikere fra Tyskland, Italien, Frankrig og Danmark.

Vi tilbyder også produkter som slangepresse og stempelmotor - Ring allerede i dag!

Kontakt os og hør mere om vores stempelpumper

Hvad end du ønsker at købe en stempelpumpe, har spørgsmål eller brug for vejledning, så er du meget velkommen til at kontakte os. 

Du kan ringe til os på 60 12 46 57 eller sende en mail til ole@thomsenhydraulics.com.

Alternativt er du også meget velkommen til at benytte vores kontaktformular. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.